Aturem el consorci i els estatuts del PSMAR: fora privada de la pública

Consorcis són privatitzacions, no són casos aïllats, és el model #ForaPrivada

L'HOSPITAL CLÍNIC EN LLUITA

CnP8wqgXYAA0fryCom ja sabeu el Departament de Salut segueix endavant amb els seus plans privatitzadors de la sanitat pública, a través del seu instrument favorit i que ho fa possible: el consorci  i els seus estatuts.
El mes passat  vàrem interceptar uns nous estatuts destinats al Consorci Parc Salut Mar que el CatSalut volia aprovar amb caràcter extraordinari.
Aquest Consorci, ha estat assenyalat per la Sindicatura de Comptes per les seves nombroses irregularitats en la gestió. També es caracteritza per les pèssimes condicions laborals de les treballadores i per les multiples deficiències en l’atenció a causa de la disminució i les retallades de recursos.
La Gerent és una de les lobistas millor pagades del sistema i actua com a sicària reprimint als treballadors però també a les veïnes que estan cada dimecres a  la porta recollint reclamacions i signatures.
Per tots aquest motiu, la coordinadora d’usuàries, treballadors i veïnes convoca a una Concentració-Acampada a l’Hospital del Mar per als dies 16-17.

View original post 167 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s